Onderwerp: boetseren
Waar boetseren jullie altijd mee, of maakt dat niet uit? Ik moet binnenkort een bumba maken, maar kan ik dat het beste doen met Fondant of marsepein?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » boetseren
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Waar boetseren jullie altijd mee, of maakt dat niet uit? Ik moet binnenkort een bumba maken, maar kan ik dat het beste doen met Fondant of marsepein?
Ik boetseer met fondant gemengd met marsepein...;)
Soms ook alleen met fondant ligt eraan wat ik in huis heb....
Groetjes Marlies.
Ik boetseer alleen met marsepein, vind ik veeeel fijner werken en droogt veel minder snel uit.
ik alleen maar met fondant! vind dat fijn omdfat het juist uithard! zo kunnne er geen deukjes of wat dan ook ontstaan!!!
Hihihi zo zie je maar, ieder zijn ding.
Marsepein wordt overigens ook hard, alleen langzamer, dus niet tijdens het boetseren...
He Bedankt voor jullie reacties
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » boetseren
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.