1

Onderwerp: Philadelphia vervangen door Monchou?

Ik heb een heel lekker recept voor cheesecake, waar Philadelphia voor nodig. Let wel: de vette variant, en ik kan die nergens meer krijgen, het is allemaal light..Ik heb het een keer uitgeprobeerd met de light, maar het mislukte grandioos. Zou ik ook Monchou kunnen gebruiken in de plaats van?

2

Re: Philadelphia vervangen door Monchou?

Denk dat monchou wel kan, maar dat je nog wel wat verschil proeft.
Ik heb de (naturel)roomkaas van de lidl, aldi en de AH geprobeerd en vind die van de aldi het lekkerst, in cheesecake maar ook voor frostings en zo.
Ben benieuwd of je monchou hebt geprobeerd en hoe het is bevallen.

3

Re: Philadelphia vervangen door Monchou?

uit het sticky:

[Dus nogmaals het dringende verzoek:
In "Ingezonden recepten" niet vragen naar recepten of receptensuggesties, voor deze vragen is de rubriek 'Bakken & Vullen' bedoeld. Daar wordt ook eerder gelezen en dus gereageerd op je vraag.

[MOVE] --> Bakken & vullen

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: Philadelphia vervangen door Monchou?

Ja hoor, volgens mij kun je dat gewoon vervangen.
Dat het met de light mislukte is misschien omdat daar meer water in zit?

(net als het verschil margarine met halvarine zeg maar, die zijn ook niet inwisselbaar bij het bakken)

Kijk ook voor De TaartenAgenda 2014 op www.lilotaart.nl !