1

Onderwerp: dringend vraagje

Hey dames,

ik ben momenteel een taart aan't maken voor mijn zoontje zijn verjaardag morgen.
Desondanks dat ik dijkjes gespoten heb komt de tiramisuvulling toch piepen :s
'k heb al heel wat weggenomen, maar ik vrees dat bij het bekleden er ook nog wel wat uit zal kruipen...
Welke reactie gaat dit geven als het in aanraking komt met chocoladefondant?

Indien dit voor verschrikkelijke taferelen gaat zorgen begin ik liever opnieuw!

Alvast bedankt voor de reacties!
xxx

2

Re: dringend vraagje

Als je de taart nu in de koeling zet en op laat stijven en dan weer een laag botercreme gaat smeren? Misschien dan geen last meer.

Hoop ik :D

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.

3

Re: dringend vraagje

Ik zou eerst bovenstaande doen en dan een dunne laag rolfondant of marsepein doen om smelten te voorkomen en dan de choco. Heel veel suc6! Enne hele fijne dag morgen!

lekker duurt het langst!

4

Re: dringend vraagje

Bedankt voor de tips meiden!
We zullen het er maar op wagen!

xxx

5

Re: dringend vraagje

helemaal eens met bovenstaande!
... ik gooi voor de zekerheid altijd een blaadje gelatine door mijn tiramisumengsel...

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

6

Re: dringend vraagje

En is het gelukt Tink?

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.

7

Re: dringend vraagje

Even een move naar Bakken & Vullen :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag