Onderwerp: cake met monchou
misschien kennen jullie het al, maar toch zet ik er op. het is echt heel erg lekker en makkelijk te maken!
3 blaadjes gelatine
200 gr Monchou
75 gr. basterd suiker (wit)
125 ml slagroom
pak lange vingers
2dl hele sterke koffie (espresso, of dark roast senseo)
gelatine weken in ruim water.
monchou en suiker door elkaar mixen.
in andere kom de slagroom stijf mixen.
haal de gelatine blaadjes uit het water en knijp ze even uit
los ze op in de helft van de sterke koffie.
doe dan de slagroom, monchou en de koffie bij elkaar en roer het even om.
vet een cakeblik in.
doop de lange vingers een voor een in de overgebleven koffie en leg een laagje in het cake blik.
doe hier een laag monchou mix overheen.
dan weer een laagje door de koffie gehaalde lange vingers en dan weer een laagje monchou mix. eindig met weer een laagje lange vingers.
zet het in ieder geval 3 uur in e koelkast. haal de cake uit de vorm en bestrooi het met cacao.
lekker bakkie erbij en genieten maar!
eet smakelijk
www.pleppestaarten.nl