1

Onderwerp: Weer een vul vraagje!!!

Hoi Iedereen,

Ik had en vraagje, ik wil graag de aarbeienmouse van mona gebruiken als vulling, en als 2e laag arbeienjam.
maar nu wil ik ook iets van chocolade erbij doen, zou het kunnen met witte chocolade en dat laat smelten en dan een klein dunlaagje onder de aarbeienmouse doe?
Zou je dat wel proeven?

Ik hoor grag jullie mening. bedankt bianca

Re: Weer een vul vraagje!!!

ik denk wel dat je dat proeft hoor , word dan een knapperig laagje..
heb het zelf nog niet gedaan

Neem even een kijkje op:
http://joytaart.come2me.nl/

3

Re: Weer een vul vraagje!!!

Ja, smaakt heerlijk. Wel heel dun erop smeren, anders krijg je een harde plak in je taart.

4

Re: Weer een vul vraagje!!!

Inderdaad zoals hierboven, een dun laagje - anders dan wordt het ook lastig met doorsnijden!

Gewoon je chocola smelten en dun op de cake smeren, eventjes in de koelkast (wordt heel snel hard) en klaar is je lekkere knapperige laagje :)

Groetjes Laura!

5

Re: Weer een vul vraagje!!!

Ik had laatst in een ander topic gelezen dat je de gesmolten chocolade ook in een spuitzakje met heel klein gaatje over het snijvlak kan "spetteren". Zo krijg een een soort kantwerk van chocolade en dat snijdt makkelijker: leek me een handige tip!

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>