1

Onderwerp: Vullingen te stijf geworden

Hai
Ik heb dus chocolade vulling genmaakt met zure room en op zich is dat heerlijk ,maar nu is het te stijf geworden en ismn vraag
Kan ik het weer aubain mari maken ( ben ik mee bezig) en meer zure room er bij doen??

Gr MARIAN

Ik leer elke dag weer een beetje bij ...

2

Re: Vullingen te stijf geworden

geen idee.. is het echt lekker met zure room? ik gebruik slagroom om chocomouse te maken.
misschien gewoon een tijdje uit de koelkast laten?

Re: Vullingen te stijf geworden

wordt dat niet te zurig als je het te lang uit de koelkast houdt?

Ben benieuwd hoe je het opgelost hebt.

Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Therefor chocolate is salade.

4

Re: Vullingen te stijf geworden

Ik had dit recept uit een kookboek met allemaal chocolade dingen:-) en het was dus sourecream die ik er door heb gedaan ,en ja werd hard te hard .Ik heb dit opgelost om het weer warm te maken en heb er een stukje boter aan toegevoegd en wat koffieroom. En ow ja nog wat rozijnen en wat amandelsnippers ,dus ik dacht het zal wel lekker zijn voor mijn manneke en kids. maarre nee ze vonden het te machtig.

Dus nu zit ik met een schaaltje chocolade en weet niet wat ik er mee moet doen, en anders dan moet ik maar weggooien:-( :-(

Zal in vervolg wel andere vulling maken voor de koeken en cupcakes ... hier staan immers voldoende op de forum.
Dus

Ik leer elke dag weer een beetje bij ...

5

Re: Vullingen te stijf geworden

als je het nu als heel dunne vulling in een taart zou stoppen? Dan is het toch niet zo machtig meer.

6

Re: Vullingen te stijf geworden

Nee ik heb het weg gegooid en taart maken .... dat probeer ik as zaterdag of vrijdag en dan zoals het hier beschreven word en als het goed lukt dan zal ik hier foto plaatsen ;-)

Ik leer elke dag weer een beetje bij ...