1

Onderwerp: Slagroom aanvetten???

Hoi allemaal, ik had al eerder gevraagd bij de taartenparade of iemand een tip had over het inzakken van mijn taartje omdat deze gevuld was met slagroom. Deze vulling had ik nog niet zo vaak gebruikt en de taarte drukte deze vulling  dus langzaam naar buiten. Nu had ik de tip gehad om het in meerdere laagjes te doen maar ook om aan te vetten. Das een hele goeie alleen was de taart voor een 6 jarig meisje wat heel graag slagroom lust en als je deze aanvet word de smaak dan niet totaal anders????

Liefs van Anke
"Een beetje van mezelf en een beetje van hier"

2 Laatst bewerkt door Kadohke (30-10-2008 07:44)

Re: Slagroom aanvetten???

Mascarpone erbij doen, evt met een smaakje om het wat zoeter te maken (bv jam)

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

3

Re: Slagroom aanvetten???

Nee hoor; smaak verandert nauwelijks. Mascarpone smaakt ook naar dikke slagroom dus dat past prima!!

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

4

Re: Slagroom aanvetten???

geeft geen verschil en de slagroom wordt er echt lekker stevig van. Als je mascarpone hebt, moet je gewoon maar eens een lepeltje proeven. Smaakt echt naar slagroom zonder suiker.

groetjes Ellen

Re: Slagroom aanvetten???

Bedankt allemaal ik ga het gewoon eens proberen!

Liefs van Anke
"Een beetje van mezelf en een beetje van hier"