1

Onderwerp: vraagje mbt tot rolfondant/marsepein en swiss butter cream

Hoi

Heb een klein vraagje. de laatste keer dat ik een taart maakte heb ik deze afgesmeerd met botercreme 1:1. Persoonlijk vind ik dit niet zo lekker. Het is een heel contrast tav de botercr

2

Re: vraagje mbt tot rolfondant/marsepein en swiss butter cream

Die botercreme kan inderdaad ook prima!

(weet ik hier van het forum, moet die botercreme hoognodig eens gaan uitproberen!)

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

3

Re: vraagje mbt tot rolfondant/marsepein en swiss butter cream

De swiss merengue creme gaat perfect om af te smeren. Die is ook nog eens vreselijk lekker en stabiel.
Geen smelten. Ook heerlijk en blijft mooi in model als een swirl op een cupcake. Je kan er ook fondant decoraaties op doen zonder dat die gaan smelten.

4

Re: vraagje mbt tot rolfondant/marsepein en swiss butter cream

je kunt ook een smaakje in botercreme doen.

Ik doe meestal cappuccino of saroma of gesmolten chocolade erdoor heen.

5

Re: vraagje mbt tot rolfondant/marsepein en swiss butter cream

Bedankt allemaal.

Ga het zeker uitproberen. Ben heel benieuwd naar de smaak.

Het liefst van al heb ik amaretto of grand marnier smaak.

Grand marnier met een laagje appelsienjam. Heerlijk gewoon.

Ik kijk al uit naar mijn volgende taart!!!

6 Laatst bewerkt door Lautje. (29-10-2008 11:44)

Re: vraagje mbt tot rolfondant/marsepein en swiss butter cream

Ik heb gister die merengue botercreme gemaakt!
Ik heb er 1 woord voor: god-de-lijk! Bleef snoepen.. :P
Echt heel lekker. Hij was alleen nog te dun om te spuiten, dus heb hem een nachtje laten staan en nu is hij echt perfect.

Oja; daar kun je prima mee afsmeren :P

Groetjes Laura!