1

Onderwerp: bijenkorf

Ik wil ook graag eens een bijenkorf maken (bijv. a la Carin) en heb begrepen dat de slierten gemaakt worden met de sugargun. Maar: op de foto lijken de slierten veel dikker als mijn grootste sugargunmondje... Verkijk ik me daar nou zo erg op of worden ze anders gemaakt?

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

2

Re: bijenkorf

Ik heb mijn bijenkorf gewoon met de sugargun gemaakt. (grootste mondje).

ik vind de sliertjes er iets breeder uitkomen dan dat het gaatje lijkt ( als je deze zin verkeerd interpreteerd is het maar een vies zinnetje :D :D :D )

http://www.mijnalbum.nl/Foto-CZOSQVTN.jpg

Gr. Martine, Mijn taarten zie je op    klik-hier-maar         of-hier

3

Re: bijenkorf

geweldig. Ik ben gisteren aan het oefenen geweest met mijn nieuwe sugarcraft gun, maar ik denk dat mijn fondant te stijf is. Wat heb jij gebruikt?

4

Re: bijenkorf

Rolfondant is lastiger dan marsepein (want die is vettiger door de amandelen). Marsepein komt dus makkelijker door de sugargun. Je kunt wat crisco door je fondant kneden of het kort in de magnetron leggen.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5 Laatst bewerkt door kokkie (29-10-2008 10:53)

Re: bijenkorf

Ja geweldig Martine! Zo

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...