1

Onderwerp: Ik ben Marianne

Hoi allemaal,

Ik wil me graag voorstellen. Ik ben Marianne en ben 20 jaar oud.
Taarten bakken is al een tijdje een leuke hobby voor mij. Een tijdje geleden kreeg ik een verzoekje of ik voor taarten wilde zorgen tijdens de bruiloft van mijn moeder. Natuurlijk wilde ik dat! Na lang brainstormen en op het internet zoeken besloot ik om een gokje te wagen en een heuse bruidstaart te maken. Op die manier kwam ik dit forum tegen. Afgelopen maandag was de bruiloft en de taart was zeer geslaagd! :9  Ik kon een vierkante etagere lenen van iemand, het werd dus een echte bruidstaart met 3 lagen. Foto's zal ik binnenkort posten.
Ik hoop dat ik hier een klein beetje de kunst af mag kijken en ik weet zeker dat ik hier veel ga leren :Y

Groetjes Marianne

2

Re: Ik ben Marianne

Ik ben benieuwd naar het resultaat.

Volg je hart...want dat klopt!

3

Re: Ik ben Marianne

Ik ben ook benieuwd naar je bruidstaart.

Groetjes madhuri

4

Re: Ik ben Marianne

welkom :)

5

Re: Ik ben Marianne

Welkom Marianne!

Groetjes, Carolien           
*Klik hier* voor mijn website, en hier om echt al mijn baksels te zien!

6

Re: Ik ben Marianne

Marianne1988 schreef:

Ik ben Marianne

Heej,  ik ook :+

Welkom ;)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

Re: Ik ben Marianne

Hey wat een binnenkomer gelijk een bruidstaart.......ben heel nieuwsgierig....welkom en nog veel succes!

Liefs van Anke
"Een beetje van mezelf en een beetje van hier"

8

Re: Ik ben Marianne

Dank jullie voor het welkom! Ik heb inmiddels foto's, dus hier komen ze.

Het totaal plaatje:
http://www.mijnalbum.nl/Foto-TLVX7FXY.jpg

Details:
http://www.mijnalbum.nl/Foto-JEVQ6FMX.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-4CZKIQMI.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-COXMXODT.jpg

En de presentatie:
http://www.mijnalbum.nl/Foto-8YFL3QR8.jpg

(er heeft iemand geholpen met de marsepein en versiering)

De vulling van de bovenste taart is hemelsemodder en banaanmousse.
Middelste taart is gevuld met bastognecreme en kersenjam (erg veel complimenten :))
De onderste taart is gevuld met een laag citroen/sinaasappelcreme.

Commentaar is van harte welkom! *)

9

Re: Ik ben Marianne

Goh wat knap dat je je meteen op een bruidstaart hebt gestort zeg! Je taart klinkt echt heerlijk met die vullingen! Mischien een tipje: je kunt met de zoekfunctie vast wel iets vinden over het wegwerken van de hoeken van je lap marsepein.
Er staan ons vast nog mooie creaties van jou te wachten ;'

10

Re: Ik ben Marianne

http://i22.photobucket.com/albums/b318/Joke17/glitterfy045037764D31.gif

11

Re: Ik ben Marianne

Welkom op het forum
Succes en veel bakplezier.

Groetjes Marlies.

12

Re: Ik ben Marianne

http://img10.glitterfy.com/graphics/130/welcome_heart.gif

Groetjes Jo www.taartwizard.nl
Leer van andermans wudden, want het leven is te kort om ze allemaal zelf te wudden.