1

Onderwerp: Biscuit ingezakt

ik heb een half uurtje geleden mijn 1e biscuit uit de over gehaald. Zelf gemaakt volgens recept hier op de site.maar nu begint ie in te zakken.....

Wat nu?
en hoe kan dit komen??
kan ik hem nog wel gewoon gebruiken?

mijn baksels vind je op www.cupcakesandpie.hyves.nl

2

Re: Biscuit ingezakt

Waren je ingredienten wel op kamertemperatuur, ook de eieren?
Als die koud zijn wil het nog weleens mis gaan.
En is hij wel helemaal gaar? Dus als je er een sateprikker in steekt, komt die er dan helemaal droog uit? Dan kun je hem nog wel gebruiken denk ik.
Je kunt hem omkeren; de onderkant wordt dan de bovenkant, en dan zit het ingezakte deel dus onder.
Of je kunt dat deel er ook afsnijden (als je dan nog een fatsoenlijke hoogte overhoudt).

Hoop dat het goedkomt :)!

Groetjes Laura!

3

Re: Biscuit ingezakt

Alles was op kamertemp. en hij is ook helemaal gaar......(duurde trouwens stuk langer als in de receptomschrijving)

dat word dus gewoon op de kop :p

mijn baksels vind je op www.cupcakesandpie.hyves.nl

4

Re: Biscuit ingezakt

Ja ik denk dat er niks anders op zit :P
Bij mij mislukte het ook de eerste keer hoor, komt vanzelf wel goed ;)
De mix uit de webshop is trouwens heel erg aan te raden! Daar hoeft alleen nog maar water in en eieren erbij, en die mislukt (bijna) nooit.

Groetjes Laura!