1

Onderwerp: van oudewets naar modern bakken

Waar een beurs er niet voor goed is....:-)
Ik maak mijn taarten altijd op de oudewets manier met eerst boter kloppen dan suiker dan eieren etc...de wilton cupcake caisses liet altijd los en werd altijd vettig....PME (silver en goud niet). Maar nadat ik met lotgenoten heb gesproken ben ik achter gekomen dat ik het allemaal heel moeilijk maakt voor mijzelf. Ik heb een soezie bescuit mix gekocht en gisteren gebruikt. Ik wust niet wat ik zag...de wilton papiertjes werden niet vettig...blijf ook vastplakken aan cake en het werd ook niet vettig. Dit heeft mij ook veel tijd gespaard....een GROTE DANK JE WEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! die zijn ook zo lekker zacht.

gr Minnie

info@minniescakes.com

2 Laatst bewerkt door dtmslingerland (27-10-2008 10:27)

Re: van oudewets naar modern bakken

Maar ik hoorde dat buiscuitmix minder lekker was (droger, kruimeliger) om cupcakes mee te maken of heb ik dat dan verkeerd gehoord ???

Ik heb nl. met de dunnere caisses van blokker dus ook dat alles druipt van de boter ..... (bij koopmans mix) dan bij nigella niet zo.

3

Re: van oudewets naar modern bakken

ik zweer op de nigella mix, die cupcakes zijn super lekker :)

Re: van oudewets naar modern bakken

ik heb de suiker/stroop gemaakt (1 kopje suiker en 1 kopje water)Laat dit koken en oplossen dan een smaakje toevoegen....bv. vanille boontje, grandmanier, kirsch, lavendel bloemetjes en zodra tot kamertemperatuur afgekoeld in koelkast plaatsen in luchtdicht kom met deksel. zodra cakjes afgekoeld zijn strijk ze eerst in met de siroop en dan de botercreme / fondant erop doen. jij kan ze ook eerst vullen door een appelboor te gebruiken en dan de kuiltje te vullen. (van jannytje gehoord) nooit eerder gedaan zelf, maar wil dit gaan proberen dit weekend

info@minniescakes.com