1

Onderwerp: biscuit dag van tevoren maken?!

Ik wilde vandaag weer een oefentaartje gaan maken met een vriendin van mij, en dan met het biscuitrecept wat op het forum stond. Maar nou las ik ineens dat je het een dag van tevoren moet maken! En die vriendin komt al over een paar uur!
Moet het per se zo ver van tevoren, wat gebeurd er anders? En zijn er manieren om wel snel een taart in elkaar te flanzen? Heb van de week al een taartje gemaakt met cake, maar vond dat zooooo machtig, dat ik nu graag biscuit wilde proberen...
Help!

2

Re: biscuit dag van tevoren maken?!

nee hoor, hoeft niet. Het schijnt makkelijker te snijden. Zal wel nu al beginnen! Taartje moet afkoelen voordat je vult en bekleed.
succes en veel bakplezier!

groetjes Ellen

3

Re: biscuit dag van tevoren maken?!

Als het sneller moet, leg je het nadat het genoeg is afgekoeld een tijdje in de vriezer, dan kun je het inderdaad makkelijker snijden. Als het biscuit te vers is gaat het helemaal verkruimelen, net zoals je een heel vers brood ook niet kunt snijden.

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>