1

Onderwerp: marsepein

Ik ben voor school bezig om een taartenworkshop voor de kinderen te regelen. Het wordt een vrij eenvoudige maar gezellige workshop. Ieder kind krijgt een klein taartje van 16 cm doorsnede ( die bakblikjes van de Hema) en een aantal kant en klare figuurtjes. Nou heb ik zelf altijd de extra blanke marsepein van de webshop maar die is wel 1 euro duurder dan de funcake marsepein. Wat is nu precies het verschil en kan ik die "goedkopere"marsepein ook hiervoor goed gebruiken???
Ik moet zelf alles voorbereiden dus het moet wel goed te bewerken zijn......
Alvast bedankt voor jullie reacties.
Groetjes ilona

Re: marsepein

Het grootste verschil is de kleur, de funcakes is iets geler.
Verder smelt de funcakes volgens sommige forummers sneller.
Volgens mij kun je de goedkopere prima gebruiken voor een workshop, Marianne en Inge gebruiken hem ook bij de workshops. Wel goed afsmeren met 1:1 botercreme.

Succes!

Groetjes Renske

3

Re: marsepein

Ik zou z

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag