1

Onderwerp: Ballina paste-to-cover Vanilla iemand ervaring??

Heb voor het eerst die pasta gebruikt
en eerst goed gekneed
en drie keer proberen uitrollen met wat poedersuiker dat hij loskomt van tafel
maar drie keer eigenlijk niet volledig losgekomen
dus geen al te beste resultaat
Was wel voor een grote taart van doorsnee 26 cm
maar vind resultaat niet schitterend
Zou de rolfondant beter zijn????

Re: Ballina paste-to-cover Vanilla iemand ervaring??

Ik heb de paste-to-cover chocola gehad, vond hem helemaal niet prettig werken!
Heel plakkerig en niet stevig, gebruik ik dus ook niet meer.
Ik gebruik liever fondant, of marsefond.

Groetjes Renske

3

Re: Ballina paste-to-cover Vanilla iemand ervaring??

Ik vind hem lekker en ook prima werken, maar hij is wel heel zacht en rekbaar. Als overgang na marsepein is het wel een wereld van verschil, je moet het echt met veel beleid doen.

Welke bedoel je met 'rolfondant'? Want ballina paste-to-cover is ook rolfondant ;) RegalIce en pettinice zijn iets steviger, maar minder lekker (vind ik) en MMF (de kant-en-klare) is ook lekker maar ook best wel zacht.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag