1

Onderwerp: Welke suiker?

Welke suiker moet ik voor mmf gebruiken? Moet dat met poedersuiker of kan dat ook met banketbakkerspoeder?

Ik bak in een 4-oven AGA,
Aga gebruikers groep: https://www.facebook.com/groups/715038115222711/

2

Re: Welke suiker?

poedersuiker :)

3

Re: Welke suiker?

Dank je!

Ik bak in een 4-oven AGA,
Aga gebruikers groep: https://www.facebook.com/groups/715038115222711/

4

Re: Welke suiker?

banketbakkerspoeder is toch getzelfde als poedersuiker
alleen fijner  ??
ik gebruik er gewoon banketbakkerspoeder voor

wat is eigenlijk geen goede rede om een taart te bakken ???
mijn taartjes kijken ???  www.taartenlaantje.nl

5

Re: Welke suiker?

Het kan met beide hoor! het is namelijk bijna hetzelfde. Banketbakkerspoedersuiker si alleen wat fijner van structuur.
Vind het zelf wel fijner met banketbakkerspoedersuiker.

Re: Welke suiker?

Jep, gebruik het ook allebei!

Groetjes Renske

7

Re: Welke suiker?

Een ander verschil is dat in gewone poedersuiker een anti-klontermiddel zit, en in banketbakkerspoeder niet. Hierdoor is de laatste beter geschikt om te gebruiken voor fondant. Hoewel ik vroeger ook van die bussen poedersuiker uit de supermarkt had en er een keer mmf gemaakt heb en dan wel gelukt was...

Kijk ook voor De TaartenAgenda 2014 op www.lilotaart.nl !