Onderwerp: 3 taarten voor een opdracht... tijdnood... slagroom?
Hai,
3 Taarten moet ik voor volgende week donderdag gaan maken voor mijn school. Leuk natuurlijk, maar juist op het moment dat we ook een cursus hebben. Dus ben voor mezelf aan het inschatten of het te doen is...
Ik zat er aan te denken, en reageer als je denkt dat ik dat niet moet doen, om de taarten van het weekend te maken en de basislaag marsepein erop te doen en vervolgens in te vriezen in de grote vrieskist bij mij op school.
Dinsdag laten ontdooien, woensdag afwerken en donderdag opeten.
Nu zit ik nog een beetje in over de vullingen: hoe houdt bokkenpootjesvulling zich in de vriezer? Loopt bij het ontdooien de slagroom niet ineens tussen het biscuit uit? Iemand ervaring? Sowieso slagroom en vriezer? Gaat dat samen? In de supermarkt koop je natuurlijk slagroomtaart uit het vriesvak, maar daar zitten natuurlijk een hele hoop stabilisatoren e.d. rotzooi in...
Alle tips/suggesties zijn welkom!
Wil je onze taarten zien? Bezoek dan: http://www.nisastaarten.nl