Onderwerp: GRRRRRRRRRRR...........taart
Nou dat gaat goed. Zaterdag een bicuit gebakken volgens het kanaal50 recept. Staat die in de oven ben ik de bakpoeder vergeten. Kwam wel mooi omhoog, maar zakte als een kaartenhuis in elkaar.
Goed dan maar niet gebruiken voor de verjaardag, maar kon ik mooi ganache uitproberen, Ging aardig goed, was alleen een beetje te voorbarig. Had het iets verder moeten laten afkoelen. De taart smaakte overigens wel aardig goed, beetje droog.
Vandaag dan maar een nieuwe poging ondernomen. De eerste ging mis, omdat de beslagkom omviel en ik niet nog meer eieren had.
de 2e volgens het recept van biscuit 2 ging niet zo goed. beslag erg mooi, maar in de oven ging het veel te hard. na 20 min al bruin en een grote bult erop.
Ik denk dat ik die er maar afsnij, dat kan toch gewoon.
Verder ook nog botercreme gemaakt. DIe smaakte erg goed en ziet er mooi uit. Ik ga het pas vrijdag gebruiken dus in een glazen potje in de koelkast gezet. Moet ik die vrijdag nog een keer opkloppen???
en wanneer moet ik die uit de koelkats halen?
bedankt voor het lezen, ben mijn frustratie weer een beetje kwijt.
groetjes daan