1

Onderwerp: gele basterd suiker

Van de week uit mijn nieuwe boekje ( cupcakes van Sue Mc Mahon) wat recepten van cupcakes uitgeprobeerd. Maar bij het recept van de koffie/walnoot cupcake staat gele basterd suiker.
Kent iemand deze suiker. Ik dus niet en heb gewoon witte basterdsuiker gebruikt. Het smaakte overigens prima. Maar ben toch wel erg benieuwd naar die gele basterd suiker.

2

Re: gele basterd suiker

Is dat niet de lichtbruine?

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: gele basterd suiker

Marianne schreef:

Is dat niet de lichtbruine?

Dat denk ik inderdaad ook. Die wordt in het buitenland vaak "golden" genoemd en dat vertaald zich wel eens als 'gele'. Maar het zal voor de smaak niet heel erg veel uitmaken, denk ik. :-)

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

4

Re: gele basterd suiker

Bedankt voor de reactie. Eigenlijk dacht ik daar zelf ook wel aan. Maar mischien was er nog een ander soort suiker......

Re: gele basterd suiker

Het kan ook rietsuiker zijn, die is een beetje geel!!
Deze suiker heeft als eigenschap dat ie wat harder is/word!

JS

Groetjes Juffrouw Suikerbuik
mijn taarten staan op http://www.juffrouwsuikerbuik.nl