1

Onderwerp: cream cheese ipv botercreme in de pops??

Ik plaats de vraag maar even hier, want hier wordt veel gelezen ;-)

Zit het filmpje van Martha Stewart te bekijken waar de popsticks gemaakt worden.
Zij doet chocoladecake en daar dan cream cheese frosting door.

Het receptje hier op de site is met botercreme.
Is dat vergelijkbaar?
Heeft iemand de cream cheese frosting al eens gemaakt? En zo ja, hoe vond je dat smaken?

gr

Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Therefor chocolate is salade.

2

Re: cream cheese ipv botercreme in de pops??

Eigenlijk kun je er alles doorheen gooien wat je lekker vindt of lijkt hoor. Cream cheese frosting is een glazuur op basis van roomkaas met daar nog een boel poedersuiker doorheen volgens mij. Misschien nog een smaakje.

Als jij het nou probeert horen wij hier graag of het lekker was!

Mijn online fotoalbum: http://lonnes.mijnalbums.nl 
Mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/BakLonnes

3

Re: cream cheese ipv botercreme in de pops??

Ik heb hem ooit gemaakt en hier vonden ze hem erg lekker!!!

golf is knikkeren voor rijke mensen die te lui zijn om te bukken

4

Re: cream cheese ipv botercreme in de pops??

geen idee, ik eet geen kaas :P
maar ik vind toch dat je dit soort vragen in de juiste topic moet stellen, ook al wordt hier meer gelezen. ik denk dat forumbeheer hem toch gaat verplaatsen :P
niet lullig tegenover jou persoonlijk bedoeld hoor, ik zie het vaker staan 'omdat hier meer gelezen wordt'  maar als iedereen dat gaat doen kunnen ze alle subforums wel weghalen...
geen idee hoe anderen hier over denken hoor, maar de mensen die dit forum onderhouden hebben er veel werk aan denk ik dan.
veel plezier met je cream cheese! :D

5

Re: cream cheese ipv botercreme in de pops??

creamcheese met witte chocolade, errug lekker. Ik doe er dan geen poeder suiker door.
Maar doet ze de icing door de taart? Of alleen de kaas?

6

Re: cream cheese ipv botercreme in de pops??

slagroomtoefje schreef:

Ik plaats de vraag maar even hier, want hier wordt veel gelezen ;-)

En ik verplaats hem toch naar waar-ie hoort :)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag