1

Onderwerp: Losse randjes biscuit

Net weer een biscuit gebakken en ik loop weer tegen het probleem aan dat ik al een aantal keer heb gehad.
De randen van het omgedraaide kapsel (dus de randen die onderin het bakblik zaten) zitten los en eronder zit een hoop lucht. Het lijkt wel of in de oven de randen zover omhoog komen dat er lucht onder zit...

Ik bak altijd 15 min op 130 gr, 15 op 150 en 15 op 180 gr. Ging eerst altijd prima, maar ik heb dit steeds vaker de laatste tijd en nu wel heel extreem, ik moet echt wel 3 cm van het kapsel afsnijden om hem recht te krijgen.
Wie heeft een idee?

Groetjes Renske

Re: Losse randjes biscuit

Ik heb het ook gehad en doe nu laag voor laag de beslag in het blik en doe met de eerste laag goed de kanten aansmeren. En als alles erin zit even met het bakblik kloppen op het aanrecht.

Mvg Claudia
Ik begin mijn dieet altijd op dezefde dag. Morgen!!!

Re: Losse randjes biscuit

Ok ga ik even proberen, thanks!

Groetjes Renske