1

Onderwerp: wanneer vulling maken?

Ik heb zojuist mijn biscuit gemaakt (zit nu in de oven, op hoop van zegen!) en ik zou die morgen willen opvullen met bananenvulling.
Nu vraag ik mij af of ik beter vanavond nog de vulling maak (moet opstijven in de koelkast) of ik dit morgen ook kan doen?  Heb hier 2 kids die mij bezighouden dus voor hetzelfde geld heb ik er maar weinig tijd voor!


Voor diegene die het nog niet doorhadden (ik ben dus een beginneling, hihi!)

2

Re: wanneer vulling maken?

Als je de spullen in huis hebt, zou ik het vanavond al maken.
Dan kan het vannacht opstijven en kun je het morgen gelijk tussen de taart doen.
Mocht het onverhoopt dan wat langer duren om goed op te stijven (heb ik wel eens gehad met andere vulling) dan heb je niet dat je daar morgen nog op moet gaan zitten wachten...

'If you can dream it, you can do it' (Walt Disney)

3

Re: wanneer vulling maken?

Ok, bedankt, ik ga er aan beginnen!