1

Onderwerp: eerste proefbaksel

vandaag me eerste proefbaksel gemaakt. ik heb een springvorm van 26cm en had bakmix van het eigenmerk van aveve geprobeerd. (aangeraden door vriendin van mij)

maar nou is de bodem wat laag gebleven.is het deeg dan niet goed genoeg gemix

als je bijvoorbeeld de hoeveelheid dan verdubbeld hoe zit dat dan met de baktijd??
volgende week het basisrecept maar eens gaan proberen. ben nu aan het wachten tot hij afgekoeld is. vanavond ff fondant bestellen om voor de verjaardag de taart mooi op te kunnen maken.

ik hoop straks ook foto's te kunnen plaatsen van me eerste baksel :)
groetjes

2

Re: eerste proefbaksel

Probeer deze eens

http://www.kanaal50.be/Tv/Kanaal50_taar … alogus/113

3

Re: eerste proefbaksel

ik heb dit ook, zelfs met de mix van de webshop (zal waarschijnlijk iets verkeerd doen?) Ik gebruik altijd mix van 1 taart maat groter, dus mix voor een 28cm als ik een 26 cm taart wil. Ik verhoog dat de taartrand met een strook bakpapier, zodat de vorm niet over kan lopen. De baktijd aanhouden van een 28cm in dat geval.

Ik hoop dat je er wat aan hebt. Voor mij is het basisrecept (verschillende malen geprobeerd) op een ramp uitgelopen, werd veel te compact.

Succes, ik kijk uit naar je eerste baksel :D

Stap binnen in een wereld vol taart
http://www.taartwereld.nl  |  http://taartwereld.blogspot.com/