1 Laatst bewerkt door janne (22-09-2008 18:45)

Onderwerp: bananen kwark

Hallo allemaal
Gebruiken jullie gewoon de bananen kwark kant en klaar uit de winkel of maken jullie die zelf?
Ik wil bij de bonbonblock vulling bananenkwark doen als 2e laag, maar weet niet of de kant en klare te slap is om als vulling te gebruiken.
groetjes Janne

2

Re: bananen kwark

goede vraag, lijkt me ook een lekkere combinatie namelijk.
Als je kwark gebruikt moet je dan een botercreme randje maken of kan dat ook zonder. Ben zelf namelijk niet zo'n boterfan.
groetjes daan

3

Re: bananen kwark

Kant en klaar uit de winkel kan, maar je kunt het ook zelf maken...Maar net waar je tijd voor hebt!
Ik gebruik eigenlijk nooit een dijkje. Gewoon de vulling niet tot de rand smeren. De kieren bij afsmeren gewoon dicht plamuren met bc en dit goed laten opstijfen.

4

Re: bananen kwark

kiwi schreef:

Kant en klaar uit de winkel kan, maar je kunt het ook zelf maken...Maar net waar je tijd voor hebt!
Ik gebruik eigenlijk nooit een dijkje. Gewoon de vulling niet tot de rand smeren. De kieren bij afsmeren gewoon dicht plamuren met bc en dit goed laten opstijfen.

Heb je ook een recept hoe je het zelf maakt, doe je er dan ook echte bananen in?
Groetjes Janne

5

Re: bananen kwark

Even googlen; http://www.keukentips.nl/recept.php?id=1830

Succes!

6

Re: bananen kwark

Super, dan kan ik aan de slag dank je voor de tip!!
groetjes Janne