1 Laatst bewerkt door Sanja (22-09-2008 09:11)

Onderwerp: Veel te nat

IK heb niet vaak kans om mijn eigen taarten te eten maar toevallig gister had ik voor mijn werk een gemaakt. Gewoon gevuld met bbr en aardbeien. Kapsel was gewoon echt nat. Of dat van bbr komt of van die aardbeien dat weet ik niet.... Maar ik vond het helemaal niet lekker. Smaakte als een pap.... baaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

Hebben jullie dat soms? ... en wat moet ik doen om dat te voorkomen ??

Ik hoop dat iemand een tip heeft

xxx Sanja

2

Re: Veel te nat

Heb je de bbc meteen na het maken er al op gedaan, of eerst paar uur in de koelkast?

3

Re: Veel te nat

moet het dan eerst paar uur in de koelkast??

4

Re: Veel te nat

Bedoel je met bbr banketbakkersroom (dus gele room) of botercr

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: Veel te nat

gele room moet eerst wat stijver worden, anders is hij wat natter.