1

Onderwerp: Koelkast

Goedenavond,

Ik hoop dat er nog iemand is die mij kan helpen, ik heb taarten gemaakt met een vulling van banketbakkersroom en marcepein en fondant als bekleding. Met botercreme. Nu is mijn vraag ze zijn voor zaterdag, mogen ze in de koelkast of is het juist beter van niet. Ik weet niet zo goed of marcepein wel in de koelkast kan, of is dat heel dom.

Groetjes Marcella
www.dekookschuur.nl

2

Re: Koelkast

Als je de banketbakkersroom aangemaakt hebt met melk moet de taart in de koelkast bewaard worden. Anders bederft de vulling. Zo niet, dan kan deze buiten de koelkast blijven. Marsepein kan in de koelkast, wel rustig laten staan voor het aansnijden i.v.m. zweten en/of smelten.

3

Re: Koelkast

Superrrrrrrrr bedankt, ik ga ze direct in de koelkast zetten.

Marcella