1

Onderwerp: Welke Fondant?

Hallo!

ik bak al heel lang taarten, maar bekleed ze altijd met slagroom of fruit ofzo. nu ik deze site ken wil ik graag wat meer leren en nu de fondant uitproberen(ik ben zelf allergisch voor amandelen) maar welke kan ik nu het beste pakken. in de webshop staan er zoveel.
voor een beginner, welke fondant kan ik het beste gebruiken? en na mengen, moet het opstijven en dan weer opnieuw kneden en dan uitrollen voor gebruik of lees ik dat fout? alvast bedankt!

2

Re: Welke Fondant?

Hallo, welkom op het forum
Ik heb je vraag even een eigen topicje gegeven :) Ik denk dat dit topic (is al wel een half jaartje oud, dus kan me voorstellen dat je het niet gelijk vond) handig leesvoer voor je is: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=20352

Dat opstijven hoeft niet; je brengt je rolfondant op kleur en kunt daarna uitrollen.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag