Onderwerp: zand
haihai,
hoe maken jullie "zand"?
zie het soms op taartjes, lijkt zo echt!!!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
haihai,
hoe maken jullie "zand"?
zie het soms op taartjes, lijkt zo echt!!!
Volgens mij gewoon verkruimelde koekjes!? Ik heb het zelf een keer met bastogne koekjes gedaan, maar dat vond ik iets te donker!
Verkruimelde biscuitjes. Het resultaat ziet er heel "echt" uit.
Lichtbruine basterd.
ik ook verkruimelde koekjes biscuitjes inderdaad
Ik heb ooit kruimelbodem gebruikt van dr oetker.
Ik heb ooit kruimelbodem gebruikt van dr oetker.
jammie!
Ik zweer toch bij de lichtbruine basterd. En die hoef je niet meer te verkruimelen
Ik zweer toch bij de lichtbruine basterd. En die hoef je niet meer te verkruimelen
De zakjes kruimelbodem van dr oetker ook niet en die zijn ook errug lekker
Ik gebruik ook gewone biscuitjes (maria-biscuit)
pas las ik van iemand op het forum die lange vingers gebruikt heeft.
Ik heb lange vingers gebruikt! Dat smaakt ook erg lekker met een laagje botercr
Carin schreef:Ik zweer toch bij de lichtbruine basterd. En die hoef je niet meer te verkruimelen
De zakjes kruimelbodem van dr oetker ook niet en die zijn ook errug lekker
ik vind dat soort kant en klare dingen altijd ietswat muf
En ik houd niet van muf , weet je waar ik wel van houd? Van zoet
Whaha ja en suiker is natuurlijk zoet.. hier was de taart al zoet genoeg..
Het kan mij niet zoet genoeg zijn Jo! Echt waar.
Weet je, die lagen marsepein van een centimeter, op de taart, dat Engelse zeg maar, waar iedereen hier van gruwelt... dat vind ik stiekem erg lekker
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.