1

Onderwerp: Hoe kan dat nou?

Heb ik daar een overheerlijk taartje in de oven staan (chocobisquit met geraspte choco en kokosrasp), komt er een heel zielig plat taartje tevoorschijn.
Met geluk kan ik 'm net 1 x doorzagen. Baal als een stekker.
Komt dit door de cacao-toevoeging?

"Begin de dag met een dansje..."

2

Re: Hoe kan dat nou?

Ik heb je berichtje verplaatst naar Bakken & vullen, lijkt me logischer ;)

En ja, dat kan zeker door de cacao komen. Volgende keer wat extra ei toevoegen schijnt te helpen.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Hoe kan dat nou?

Helemaal ontdaan dus daarom denk ik verkeerd gepost ;)

Had al extra ei (moest 190 gram en zat aan de 220)
Mixen jullie de cacao en de poedersuiker er op 't laatst doorheen of al aan 't begin van 't mixen? Ik heb 't er op 't einde pas door gedaan dus misschien dat 't daaraan ligt? Beslag veranderde wel gelijk van consistentie.

"Begin de dag met een dansje..."

4

Re: Hoe kan dat nou?

Ja, ik geloof dat ik het gelijk in het begin zou doen, zodat het lekker lang mee kan mixen.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag