1

Onderwerp: Gesmolten chocolade blijft te dik.

Ik heb pas van die melting bottles gekocht.
http://www.deleukstetaartenshop.nl/images/1904-1166_m.jpg

Ik kreeg de tip hier naar aanleiding van wat bonbons die ik had gemaakt. Ik zocht nl. naar een manier om netjes van die dunne decoratiestreepjes over bonbons te trekken.

Maar ik krijg het niet voor elkaar. Mijn chocolade blijft gewoon veel te dik als het gesmolten is. In de flessen blijft het bovenin als dikke derrie zitten, het zakt niet naar het spuitstukje en ik krijg het er dus met geen mogelijkheid als dun straaltje uit.
Na lang proberen en prutsen had ik het hele zaakje dus maar weer uitgespoelt en afgewassen en heb ik de bottles in een kast geworpen.

Wat is de gouden tip? Hoe krijg je gesmolten chocolade dun genoeg zodat je er echt mee kan gieten/spuiten?

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

Re: Gesmolten chocolade blijft te dik.

Ik lees mee...

Groetjes Renske

3

Re: Gesmolten chocolade blijft te dik.

ik ook, want bij het maken van cakebolletjes had ik hetzelfde (ze waren wel heeeeeeeeeeeeel lekker, maar om te presenteren aan anderen...nah het oogde niet echt).

4

Re: Gesmolten chocolade blijft te dik.

Ik zou het even aan onze chocospecialist Jos

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

5

Re: Gesmolten chocolade blijft te dik.

tom poes schreef:

Ik zou het even aan onze chocospecialist Jos

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

6

Re: Gesmolten chocolade blijft te dik.

Ja, ja Jos

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

Berichten [ 6 ]

Pagina's 1

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren

DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Gesmolten chocolade blijft te dik.