1

Onderwerp: dun uitrollen van fondant met tylose

Ik wil een strik maken. Nu heb ik tylose door mijn fondant gedaan. Maar nu is die fondant zo stug geworden, dat ik het niet meer zo dun uit kan rollen. Heb ik iets fout gedaan of heeft iemand een tip voor mij?

groetjes Syl
Wie met beide benen op de grond blijft staan, komt niet ver.

2

Re: dun uitrollen van fondant met tylose

leg hem een paar secondjes in de microgolf en dan kan je hem terug goed doorkneden en heel fijn uitrollen.

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

3

Re: dun uitrollen van fondant met tylose

Ja, dat heb ik dus al gedaan. Zou ik er teveel tylose door hebben gedaan?

groetjes Syl
Wie met beide benen op de grond blijft staan, komt niet ver.

4

Re: dun uitrollen van fondant met tylose

er een paar druppeltjes water bijdoen en nog is kneden? zo is het me ook al gelukt...

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

5

Re: dun uitrollen van fondant met tylose

Ik heb het toch maar met marsepein gedaan (zie de taarten parade) Fondant is nog niet echt mijn vriend, Dat komt misschien nog wel! haha
In iedergeval bedank voor je antwoord

groetjes Syl
Wie met beide benen op de grond blijft staan, komt niet ver.