1

Onderwerp: smelten van fondant

ik heb een aantal keren gelezen dat sommigen
fondant smelten om over taart of cakeballetjes te
gieten.

Hoe doe ik dat? Hoe moet ik het smelten?
Gewoon in de magnetron, of moet ik er water
of iets anders aan toe voegen?

Kunnen jullie me helpen?

Groetjes, Suus

Stap binnen in een wereld vol taart
http://www.taartwereld.nl  |  http://taartwereld.blogspot.com/

2

Re: smelten van fondant

Dan moet je geen rolfondant hebben maar fondantglazuur.

Dus b.v. deze:
http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … ts_id=1465

Of deze:
http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … cts_id=970 

Groetjes,
Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: smelten van fondant

kijk eens!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

4

Re: smelten van fondant

Dank je wel meiden :D Ben ik erg mee geholpen.
Gewone rolfondant gaat dus niet echt werken, niet simpel
in ieder geval. Dus blijf even bij gesmolten chocolade hangen
want chocolade heb ik wel in huis :lol:

Stap binnen in een wereld vol taart
http://www.taartwereld.nl  |  http://taartwereld.blogspot.com/