1

Onderwerp: Meringuebotercreme te vanille gemaakt

Gisteren weer eens meringuebotercreme gemaakt en bij de laatste stap 'Nu kun je een smaakje toevoegen' een theelepen vanille aroma toegevoegd. En nou vind ik het zelf ineens heel zoet en vannille-achtig smaken. Iemand een idee hoe ik dat weer kan verminderen...

Groetjes, Rianne
Wil je mijn taarten bekijken? www.taartdoos.haaralbums.nl

2

Re: Meringuebotercreme te vanille gemaakt

Ben je zeker dat dat te veel is ? Een theelepel kan toch hoor. Je kan er een extra mengeling merengue roomboter bijvoegen .

3

Re: Meringuebotercreme te vanille gemaakt

Ik wilde het vanmorgen al plaatsen, maar ik weet niet of het goed gaat smaken.

Als ik iets zoet vind, vind ik wat citroen rasp altijd lekker, dit maakt het fris.
Maar ik weet niet of dit ook hierbij lekker is, maar je kan het misschien uitproberen op een klein beetje. (wel verse citroen rasp natuurlijk)

In ieder geval succes :)

4

Re: Meringuebotercreme te vanille gemaakt

Bedankt! Ga zeker ietsje citroen toevoegen, lijkt me een goede optie, maar wel voorzichtig. En het smaakt nu al wat minder erg, vlak na het maken hing ik er erg met mijn neus in, denk ik!

Groetjes, Rianne
Wil je mijn taarten bekijken? www.taartdoos.haaralbums.nl