1

Onderwerp: citroenrasp?!

Ha allemaal!
Vanmiddag is het weer tijd voor een lekker taartje en ik zat te denken aan
de volgende vullingcombinatie:

1. Mona luchtige yoghurt kwark aardbei-framboos
2. Bbr met daaronder een laagje citroenrasp

Nu heb ik nog nooit eerder citroenrasp in een taart gebruikt, hebben jullie er
ervaring mee?
Het lijkt mij lekker, omdat de taart er volgens mij lekker fris door wordt.
Wat vinden jullie?
Smeren jullie de taart ook af met bbr of toch liever met botercreme?
Thanks!!

2

Re: citroenrasp?!

Ik zou het niet in een laagje tussen je taart smeren; lijkt me niet lekker. Vermengen met vulling wel.

Afsmeren met bbr: nee, daarmee krijg je volgens mij geen mooi strak resultaat.

Re: citroenrasp?!

Dank je! Ik ga er vanavond mee bezig. Afsmeren met botercreme dus!

4

Re: citroenrasp?!

sanne tijhuis schreef:

Dank je! Ik ga er vanavond mee bezig. Afsmeren met botercreme dus!

Ja afsmeren met botercr

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl