1

Onderwerp: Hellup!! Spoed!!!...

Haaii,

Vorige week zaterdag heb ik botercreme gemaakt met monchou erdoorheen, ik heb het een aantal dagen in de koelkast laten staan, en daarna nog een aantal dagen in de vriezer. Kan ik het nu nog gebruiken voor een taart voor Maandag?

Groetjes van Cynthia

Re: Hellup!! Spoed!!!...

Als je even google gebruikt zie je ook dat je monchou niet kan invriezen.

Het is niet aan te raden deze producten in te vriezen aangezien de smaak dan achteruit gaat en de producten na ontdooien korrelig worden.

Mvg Claudia
Ik begin mijn dieet altijd op dezefde dag. Morgen!!!

3

Re: Hellup!! Spoed!!!...

Nee dat zou ik niet doen. Als je een vulling overhebt en je wil het invriezen dan moet je dat onmiddellijk doen. Dus zo vers mogelijk. (Ik wist niet dat je monchou niet kon invriezen dus dat dan zou ik het zeker niet gebruiken.)