1

Onderwerp: Slagroom vraagje

Hallo allemaal,

Ik weet dat er hier al heel heel heeeel veel topics over zijn, maar ik heb
niet echt een duidelijk antwoord op m'n vraag kunnen vinden.

Mijn kleine neefje wordt dinsdag 3 en ik heb belooft een taart te maken.
Nu zit ik met het probleem dat ik zaterdag van 7 tot 5 moet werken, zondag
een speeltuinfeest heb, maandag naar walibi ga en dinsdag weer van 7 tot 5
moet werken. Die middag moet de taart er zijn, die gaat mijn moeder dan dus
brengen.

Ik heb dus alleen de avonden en wil de taarten het liefst met slagroom vullen.
Ik weet dat slagroom het lekkerst is als je hem de dag zelf maakt .. Maar
aangezien daar geen tijd voor is, hebben jullie hier tips voor, of eventueel een
oplossing? Iets wat ook lekker samen gaat met een laag jam (geen botercreme
mix van de shop want die heb ik niet :P)

Groetjes Laura!

2

Re: Slagroom vraagje

Ik vind slagroom toch een beetje eng, zeker als je het de dag vantevoren er al in dit (en met dit weer...) Misschien mascarpone losgeroerd met poedersuiker? Of banketbakkersroom van Dr. Oetker bij de jam?
Is wellicht allemaal wat veiliger.....
Tessa

Groetjes, Tessa

3

Re: Slagroom vraagje

Oja, de banketbakkersroom van Dr.Oetker daar had ik nog niet
aan gedacht. Heb je die zelf weleens geprobeerd en is die lekker?

Groetjes Laura!

4

Re: Slagroom vraagje

Dr. Oetker, banketbakkersroom is echt super!! Echt een aanrader!!

Enne heel errrug lekker

Overwin woede met liefde, overwin het kwade met het goede. (boehda)         www.taartenomopteeten.mijnalbums.nl

5

Re: Slagroom vraagje

Oke, dankje! Dan ga ik die denk ik gebruiken.
Maar die kan ik dus wel eventueel al zondagavond tussen
de taarten doen en de taarten dan in de koeling zetten?

Groetjes Laura!