1

Onderwerp: wat is kapsel en tips om marspein te rollen

mijn eerste taart maakte ik van rolfondant. waar koop ik dat?
heb nu marspein, maar het helemaal uitrollen wil volgens mij niet echt lekker.
het scheurt sneller?!

daarbij nog een vraagje wat is een kapsel? is dat de bovenkant van de taart>

heb overigens een prachtige schoen gemaakt die enorm goed gelukt is.. maar heb geen tylos oid gebruikt had ik dat moeten doen? de schoen zakt een beetje. of kan marspein ook een beetje 'gehard' worden?

dank jullie voor jullie tijd en moeite dit te lezen!

Met een dosis geduld, onsje geluk en heel veel liefde krijg je alles voor elkaar!

2

Re: wat is kapsel en tips om marspein te rollen

je kan fondant bestellen bij de webshop .
of het sneller scheurt weet ik niet maar t schijnt een ander smaakje te hebben dan marsepein , heb er nog niet mee gewerkt , ga vanmiddag halen in Rotterdam hihi:)

Kapsel is je gebakken taart
en de rest weet ik even niet ben al blij dat ik ook n keer antwoord kan geven op n vraag :)

veel liefs Yvonne

3

Re: wat is kapsel en tips om marspein te rollen

thanks.

Met een dosis geduld, onsje geluk en heel veel liefde krijg je alles voor elkaar!

4

Re: wat is kapsel en tips om marspein te rollen

Ik zelf vind marsepein lekkerder werken omdat fondant zo snel scheurt bij mij (ik vind het ook niet zo lekker)
Uitrollen op een tafelzeil en dan over je taart draperen werkt prima!
Marsepein droogt wel wat uit als je het laat drogen, maar wordt nooit heel hard (of je moet het echt een lange tijd laten staan)
Je kan marsepein verharden door er voor gebruik tylose doorheen te kneden.

groetjes Crystal
Mijn taarten zien? -->Crystal's creaties