Onderwerp: chocola
Doen jullie ook wel eens gewone chocola in de mix voor b.v. een cup cake?
gaat dit een beetje goed als het in de oven heeft gezeten?
Groetjes Tessa
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » chocola
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Doen jullie ook wel eens gewone chocola in de mix voor b.v. een cup cake?
gaat dit een beetje goed als het in de oven heeft gezeten?
Groetjes Tessa
Bedoel je gesmolten chocolade?? Ja dan kan je gewoon aan je beslag toevoegen voor een CC. Roeren en lekker bakken
Ik weet niet wat jij met mix bedoelt, mix voor CC of biscuitmix --> die gebruik ik niet voor cc, ik maak gewoon zelf (recept zie hier op forum).
H
Gewoon doen bij een paar, je merkt vanzelf wel of het lekker is (en gelukt is).
Maar het komt denk ik op hetzelfe neer als de chocodrops (of hoe ze dan ook ook heten) die je meebakt. Denk dat ze een beetje smelten en er wel duidelijke stukjes blijven zitten.
succes en laat weten of het lekker was
Stukje choco zakken bij mij bijna altijd naar beneden... de chocodrops dan weer niet.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » chocola
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.