1

Onderwerp: chocola

Doen jullie ook wel eens gewone chocola in de mix voor b.v. een cup cake?
gaat dit een beetje goed als het in de oven heeft gezeten?
Groetjes Tessa

Als er

2

Re: chocola

Bedoel je gesmolten chocolade?? Ja dan kan je gewoon aan je beslag toevoegen voor een CC. Roeren en lekker bakken :p

Ik weet niet wat jij met mix bedoelt, mix voor CC of biscuitmix --> die gebruik ik niet voor cc, ik maak gewoon zelf  (recept zie hier op forum).

3

Re: chocola

H

Als er

Re: chocola

Gewoon doen bij een paar, je merkt vanzelf wel of het lekker is (en gelukt is).
Maar het komt denk ik op hetzelfe neer als de chocodrops (of hoe ze dan ook ook heten) die je meebakt. Denk dat ze een beetje smelten en er wel duidelijke stukjes blijven zitten.

succes en laat weten of het lekker was :D

Chocolate comes from cocoa, which is a tree. That makes it a plant. Therefor chocolate is salade.

5

Re: chocola

Stukje choco zakken bij mij bijna altijd naar beneden... de chocodrops dan weer niet.