Onderwerp: vullingen tompoezen hema
die banketbakkersroom , heeft iemand een receptje??
ik heb wel wat verschillende gevonden maar of die zo smaken maar nog niet gemaakt..
http://joytaart.come2me.nl/
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » vullingen tompoezen hema
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
die banketbakkersroom , heeft iemand een receptje??
ik heb wel wat verschillende gevonden maar of die zo smaken maar nog niet gemaakt..
Ik weet het niet maar ik blijf even meekijken
Groetjes Marlies.
volgens mij is dat geen pure banketbakkersroom, maar zwitserse room. Dus een mix van banketbakkersroom en slagroom. Alleen de verhouding ?????? Ik maak 'm zelf altijd met 100 gram banketbakkersroommix, 165 ml melk en 110 ml water vermengd met 400 ml slagroom met 1 zakje vanillesuiker. Die van mij wordt niet zo luchtig, maar misschien komt dat doordat ik het geheel handmatig meng. Mixen durf ik eigenlijk niet meer omdat ik bang ben de slagroom tot boter te mixen.
nee zwitserse room is het niet , heb ik eens gemaakt en vind het anders..
hmm ik heb 3 recepten gevonden die ga ik maar een keer testen dan
Oh men, die Hema tompoezen "pudding" is inderdaad wel het aller-allerlekkerst!!!!
*kwijl*
nee zwitserse room is het niet , heb ik eens gemaakt en vind het anders..
hmm ik heb 3 recepten gevonden die ga ik maar een keer testen dan
Hmm, ik blijf uiteraard graag op de hoogte van je bevindingen!
nee zwitserse room is het niet , heb ik eens gemaakt en vind het anders..
hmm ik heb 3 recepten gevonden die ga ik maar een keer testen dan
wanneer kunnen we de evaluatie van de 3 recepten verwachten ?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » vullingen tompoezen hema
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.