Onderwerp: zouden jullie afsmeren met ....
chocolademousse???
Gewoon de kant-en-klare van Mona.
Lijkt me wel lekker, maar is dit geschikt als je vervolgens wilt bedekken met mmf of marsepein?
Iemand ervaring?
Ik geef je een taart elke dag
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » zouden jullie afsmeren met ....
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
chocolademousse???
Gewoon de kant-en-klare van Mona.
Lijkt me wel lekker, maar is dit geschikt als je vervolgens wilt bedekken met mmf of marsepein?
Iemand ervaring?
zou ik niet doen, grote kans dat het gaat smelten..... En dat zou zonde zijn
Niet doen hoor!!!
Lijkt me ook lekker, maar je marsepein of fondant kan ervan gaan smelten.
Als het voor je eigen gebruik is zou jet het kunnen proberen.
Nee, je moet echt chocoladepasta nemen!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » zouden jullie afsmeren met ....
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.