1

Onderwerp: zouden jullie afsmeren met ....

chocolademousse???
Gewoon de kant-en-klare van Mona.

Lijkt me wel lekker, maar is dit geschikt als je vervolgens wilt bedekken met mmf of marsepein?
Iemand ervaring?

Ik geef je een taartje mijn taartje
Ik geef je een taart elke dag

2

Re: zouden jullie afsmeren met ....

zou ik niet doen, grote kans dat het gaat smelten..... En dat zou zonde zijn

lekker duurt het langst!

3

Re: zouden jullie afsmeren met ....

Niet doen hoor!!!
Lijkt me ook lekker, maar je marsepein  of fondant kan ervan gaan smelten.
Als het voor je eigen gebruik is zou jet het kunnen proberen.

4

Re: zouden jullie afsmeren met ....

Nee, je moet echt chocoladepasta nemen!

Ik weet dat ik niet perfect ben maar ik ben er zo dichtbij dat 't bijna eng is!  Ciao, Petra Hier vindt je mijn website.