1

Onderwerp: chocobiscuit met marsepein bekleden

Hoi,

Ik wil een taart, gemaakt van chocobiscuit, met marsepein bekleden.
Kan dit wel; is het lekker of is fondant verstandiger?

(De taart is overigens gevuld met witte chocolade ganache en melkchocolade botercreme.)

Ik hoor het graag taarttoppers.

Groetjes,
Ariane-Ria

Re: chocobiscuit met marsepein bekleden

Hoi,

Dat kan heel goed, ik heb het gisteren ook gedaan. Ikzelf gebruik dan in ieder geval een wat zuurdere vulling, dus bijv. bosbessenjam of viervruchtenjam, omdat je taart al heel zoet is. Maar jouw recept kan ook prima als je van heel zoet houdt. Met fondant wordt je taart dus zoeter als met marsepein. Kinderen vinden vaak fondant lekkerder dan marsepein.

Succes!
Groetjes Saskia

Re: chocobiscuit met marsepein bekleden

hier vind iedereen het heerlijk!!

Neem even een kijkje op:
http://joytaart.come2me.nl/

4

Re: chocobiscuit met marsepein bekleden

Smaken verschillen. ALs je zelf twijfelt, kun je altijd een beetje meer beslag maken en daar een kleine vorm mee vullen. Je kunt dan deze in twee

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

5 Laatst bewerkt door ariane (05-07-2008 21:55)

Re: chocobiscuit met marsepein bekleden

hey dat is goed idee om in kleine vorm te proberen hoor dan weet je perciez of het lekker is.
groetjes ariane

Re: chocobiscuit met marsepein bekleden

Ik heb pasgeleden chocobiscuit bekleed met de chocoladefondant uit de webshop. aanrader!

We are human beings, not human doings.

7

Re: chocobiscuit met marsepein bekleden

Kun je met die chocoladefondant ook een cupcake bekleden?
Groeten Elske

Groetjes Elske

8

Re: chocobiscuit met marsepein bekleden

Ja, vast wel. Wederom; gewoon proberen!