1

Onderwerp: glazuur te dun

hoi hoi
ik heb net glazuur gemaakt die erg dun is geworden , nu staat het even in de koelkast en hopelijk helpt dat. maar heb ik dan gewoon teveel ei erin zitten? ( zonder dooier) 
ik heb deze week op rtl4  donderdag naar niggela gekeken en die had mooi dikke glazuur van 2 eieren en 350  poedersuiker  ...wat doe ik fout?
groetjes kit

2

Re: glazuur te dun

Gewoon meer poedersuiker toevoegen, dan wordt het weer dikker.

3

Re: glazuur te dun

Eiwit en poedersuiker maakt glazuur?!?!? Daar kun je dan cupcakes mee versieren?

4

Re: glazuur te dun

De meesten maken eiwitglazuur (ook wel royal icing) van eiwitpoeder ipv van rauw ei, vanwege de veiligheid (m.n. voor kleine kinderen, ouderen etc).
Verder met Nienke eens: meer poedersuiker toevoegen als je toch met rauw eiwit wilt werken.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag