1

Onderwerp: vraagje

ik had een vraag welke fondant gebruiken julie ik gebruik balina maar die word snel erg zacht ik wil het liefste geen tylose gebruiken of is dit nootszakelijk

alvast bedankt groetjes lorie

Re: vraagje

Ik gebruik de 5 kilo emmer van baksels, blijft lekker soepel zonder tylose, en met tylose is het een stuk steviger, vooral als je het nog lang genoeg laat drogen.

3

Re: vraagje

Ik wissel constant van fondant. Dan weer een tijdje die, dan weer een tijdje een ander. Marshmallowfondant vind ik wel lekker ruiken en werkt ook prettig.
Welke fondant gebruik jij dan? Want ballina past-to-cover blijft heel erg zacht, je hebt meerdere fondant soorten. De meesten worden wel hard, alleen die paste-to-cover dus niet.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

4

Re: vraagje

ik gebruiks dus de past-to-cover als je het 2 keer uitgerold hebt is ierg zacht dus bijna on bruikbaar is erg lastig te verwerken dan want die plakt dan zo erg baksels heb ik eerde gebruikt in de bakkerij en op school wist niet dat ie ook in de webschop te koop was denk dat ik die maar eens ga bestellen kijken of dat beter werkt