Hallo Saskia
Ik heb ze laatst gemaakt, het was mijn tweede taartje. Ik dacht dat het heel lastig zou zijn maar het viel mee. Je leg een grote lap over de ronsje heeb, dan vanaf het midden (het spleetje) beginnen met aandrukken. Bij mij is dit een beetje gaan scheuren, maar bloemetje erop gemaakt en niets meer van te zien! Vervolgens ga je rond. Ik liep tegen het probleem aan dat ik marsepein overhield en het daardoor een beetje ging bobbelen. Misschien dat meer ervaren baksters je hiermee kunnen helpen. Het bh'tje heb ik eerst uitgeknipt van bakpapier en vervolgens gesneden van marsepein en deze er weer opgelegd. Het is handig om ook even wat bakpapier op de boobs te leggen zodat je het bh'tje nog kan verschuiven als dat nodig is.
Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is... Succes ermee!!
Groetjes Leonie
Wanneer je iemand ontmoet zonder glimlach,
schenk hem dan die van jou