1

Onderwerp: chocoladeballen afwerken

Hoi,

ik heb net de mix in de koelkast gezet om straks chocoladeballen te maken. zou het lekker zijn om die straks met jam af te smeren en dan door de gekleurde bolletjes rollen of kleeft het op zich genoeg dat je er niets meer om moet smeren?

ohja, vandaag, nog chocoladecupcakes gemaakt met het recept van de site, de helft niks mee gedaan en de andere 6, uitgehold, gevuld met BBR en besmeerd met vanillebotercr

2

Re: chocoladeballen afwerken

ik heb net geproefd van de mix en het smaakt nogal veel cacao, kan ik daar nu nogiets aantoeveoegen om die smaak wat minder sterk te doen uitkomen?

grtz Elly

3

Re: chocoladeballen afwerken

Welke mix heb je eigenlijk? Wellicht wat roomboter, maar je moet wel oppassen dat het niet te smeuïig word.

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

4

Re: chocoladeballen afwerken

recept van het forum

elly

5

Re: chocoladeballen afwerken

Ik heb er een half pakje saromavanillepoeder en wat water bijgevoegd en de smaak is al veel beter, dat komt dus helemaal goed. Of ze lang genoeg gaan overleven om er nog een foto van te maken weet ik niet, ik zal alleszins proberen.

grtz Elly