Onderwerp: Mijn eigen bruidstaart, maar hoe?
Dames, 1 augustus ga ik trouwen, en ik wil mijn eigen bruidstaart maken.
Ik heb afgelopen maandag een workshop gedaan en daarvoor wat taartjes gemaakt en het bekleden gaat me inmiddels goed af.
Het moet een taart worden voor 25 personen, plus nog een extra laag die we willen bewaren.
Ik zit dus te denken aan een taart van 3 lagen:
16cm, 20cm en 25cm diameter
Aantal personen 6-8, 8-12, 16-20
Is dit genoeg of teveel?
ik heb de blokkerstandaard die wil ik omwikkelen met (nep)klimop.
Nu de vulling, wat te doen? Ik vind bananencreme erg lekker, die was lekker fris, en lemoncurd ook lekker.. Maar het moet wel iets zijn wat iedereen lekker vind..
Ik wil er misschien wel chocoladebiscuit van maken, nog nooit geprobeerd dus moet ik eerst eens een proeftaartje mee maken.
Ik weet even niet van wie deze is, maar dit vind ik ERG leuk:
Van wie is deze taart, en hoe heet deze uitsteker? Is die te koop in de webshop?
We hebben 4 schildpadden, dus ik heb van Wendy wat schildpadjes nagemaakt:
Mijn trouwjurk is olijfgroen, maar we nemen ook wat roze accenten, dus dat lindegroen met donker en lichtroze vind ik helemaal leuk.
Ik heb zelf van fimo een taarttopper gemaakt, en ook met een groene jurk, dus die kleur groen wil ik wel aanhouden.
Op de bovenste taart komt de taarttopper dan in het midden, en op de andere 2 taarten dan de schildpadjes. Tenminste als dat leuk staat...
Hebben jullie tips en tucs? Of idee