1

Onderwerp: witte ganache schijnt door???

Mn eerste twee ganache taartjes met witte choclade gingen perfekt met zelfs maar

2

Re: witte ganache schijnt door???

Hey Karine, wat raar zeg, de eerste keren wel goed en nu.....???? Is je ganache soms wat dunner deze keer, dat wil er wel voor zorgen dat het blijft doorschijnen. Nou vind ik zelf (waarom weet ik ook niet) dat biscuit met gananche wel moeilijker is dan een ander recept, misschien anders toch doen zoals bijvoorbeeld Nathalie, eerst afsmeren met een dun laagje (witte) botercr

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

3

Re: witte ganache schijnt door???

Ik heb vorige week een witte ganache taart gemaakt met zelfs een chocoladecake en hij scheen niet door. Ik gebruik overigens wel 300 gram witte chocolade op 200 cc slagroom.

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

4

Re: witte ganache schijnt door???

ik heb laatst marsepein heel dun uitgerold en bekleed. Hierover de ganache gedaan. Superstrak resultaat.

(Maar ja, als de ontvanger geen marsepein lust werkt dit dus niet...)