1

Onderwerp: Invriezen frambozenmousse en zwitsersroom

Ik heb beide recepten van deze site gemaakt en ze zijn heerlijk!!
De hoeveelheden zijn echter wat veel voor een taart en te veel calorieen om op te eten.

Kan ik beiden invriezen voor een volgende taart?
Moet ik ze na het ontdooien nog doorroeren?

Toedeloe
Ester

2

Re: Invriezen frambozenmousse en zwitsersroom

Zwitserse room in ieder geval wel, dat heb ik al een aantal keren succesvol gedaan.
Na het ontdooien even kort doorroeren inderdaad.

Tip: vries het in kleinere porties in, dan kun je er net zoveel uit de vriezer halen als je nodig hebt.

'If you can dream it, you can do it' (Walt Disney)

3

Re: Invriezen frambozenmousse en zwitsersroom

Frambozenmousse heb ik al een paar keer ingevroren en dat ging prima!

Mijn Zwitserse room was overigens mislukt, dat ging scheiden.. mmmm lees nu dat het bij Elja wel gelukt is... wat oneerlijk zeg ,) :-D

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"