@ Marielle: weet niet of ik dat 'tarbotzand' erbij doe...zo liggen ze wel op de bodem van de zee, maar vond de zeekraal en lamsoor ook wel leuk,
omdat ze dat ook zelf kweken...nog even over denken dus!
@ Lune: Een pan eronder, haha, dan moet z'n kop er weer af en het vel!
Is misschien wel makkelijker te maken! haha
Lamsoren zijn een soort van spinazieblaadjes, alleen dan zout,
vroeger kwamen die veel op de schorren voor..je weet toch wel wat schorren zijn?? haha...en zeekraal lijken op kleine cactusjes, alleen wel zonder prikkels hoor!
Worden ook gekweekt op zoute grond!
ALs je naar de foto kijkt, zie je aan de linkerkant de lamsoor en aan de andere kant de zeekraal!
Lekker en gezond!
Je tip is wel goed: maar ik wil altijd te snel zijn, dus heb niet uitgevogeld hoe ik hem in 3D kon krijgen...en dan nog: als echte zeeuwse vind ik het dus jammer om zo'n dikke laag fondant op de taart te doen...denk dat ik hem maar zo laat!
Bedankt allemaal voor de tips!
30 juni wordt het totaal in de parade gezet!