1

Onderwerp: Bekleden

Wat kan ik allemaal gebruiken om een taart mee af te smeren voordat ik de marsepein erop doe? Tot nu toe gebruik ik alleen botercreme. Ook als vulling gebruik ik dan botercreme in combinatie met jam of lemoncurd. Wil wel eens iets anders. Las dat witte chocopasta ook kan als "kleeflaag" maar wat gebruik je dan als vulling?

2

Re: Bekleden

Kies maar ;) (dat is dus een link..)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Bekleden

Dank je wel. Maar als ik dan bv lemon curd / granny smith bavarois gebruik als vulling, wat dan om de taart mee af te smeren?

4

Re: Bekleden

Gewoon botercreme, volgens het recept hiernaast.
Even een tipje, als je hierboeven de zoekmachine gebruikt dan vind je een heleboel antwoorden op je vragen. Even een bekelden intikken en je hebt een bron aan informatie.
En natuurlijk de FAQ hiernaast.
Succes!